Qui som

Empresa amb una gran trajectòria professional. Ens avala un personal amb una experiència de més de 30 anys en el sector gràfic del disseny, retolació i l’impressió digital havent treballat per a firmes de gran nom.

La nostra proposta en totes les nostres feines. “QUALITAT, RAPIDESA, i PREU”.

En càs de necessitar qualsevol tipus de solució impresa o retolada, no dubteu en contactar amb nosaltres, us aconsellarem, i arribat el moment pressupostarem tot allò que necessiteu.

Serveis

disseny i maquetació

Disseny / Imatge

El principal repte del nostre departament de disseny és aconseguir traduir les necessitats gràfiques dels nostres clients, i materialitzar-les en solucions per les seves empreses. Realitzem tota mena de originals. Logotips, papereria d’empresa, papers de carta, targetes, imatge corporativa, cartelleria, fulletons, flyers, disseny de caràtules, etiquetatge, calendaris, felicitacions…. Oferim un ampli servei de producció. Des de el disseny i maquetació, fins la impressió i el manipulat.

Petit format

Treballem amb una gran quantitat de papers. Des dels normals de 80grs. d’enquadernació, fins papers de 350grs. de fantasia per a ocasions especials. Estucats mate i brillant, verjurats, reciclats … estem contents per oferir una alta qualitat a un molt bon preu.

 

Des de una tarja de visita, passant per papers de factura (normals i autocopiatius), sobres, folletons, catàlegs, revistes, invitacions, tarjetons, posters, enquadernacions, segells autoimprimibles…. i moltes altres solucions per tenir una imatge i poder fer unes bones campanyes de publicitat.

petit-format
Digitaldrucker Werbetechnik bei der Arbeit

Gran Format

Promocioneu el vostre negoci.

 

L’anomenem de gran format perquè ens permetrà treballar amb tamanys superiors al SRA3 (32x45cm). Disposem d’una gran quantitat de materials i acabats, permetent-nos solucionar així, moltes de les necessitats generades per una empresa.

 

Papers fotogràfics,Vinils adhesius, Lones plàstiques,  Llenç, Polièster amb trasera opaca, Backlight, Flex… una gran quantitat de materials per tot tipus d’àmbits.

Retolació

Igualment treballem amb una gran quantitat de vinils.  Des de els de durabilitat 3 anys fets servir per situacions de poc temps d’exposició, fins als vinils especials per retolar cotxes, vaixells, lones de camions….

 

Gaudim d’un ampli mostrari de colors, per poder adaptar-nos als dissenys dels nostres clients.

retolació interior / exterior
personalitzats

Marcatge

Els anomenem “marcatge” perquè ens permet posar la nostra imatge a productres que alhora podràn promocionar la nostra empresa, i utilitzar-se com a regals a tercers.

 

SAMARRETES · TASSES · PORTALLAPIS · POPSOCKET · PENDRIVES · BOLÍGRAFS · MOUSE PAD · BOSSES · POWER BANK · CARREGADORS PEL COTXE · SPINNER….

Els nostres treballs

Contacte

Avinguda Rei en Jaume, 257 Local
08440 · Cardedeu · Barcelona
633 927 020 – 930 292 913 – Printacut
✉  info@printacut.com
9:30-20:00